Palvelua juuri sinulle, tänään ja huomenna.

Turvallinen autorahoitus

Rami’s Auton kautta onnistuu autorahoitus edullisesti sekä vaivattomasti. Autorahoitus on myös turvallinen vaihtoehto, jolla voidaan ennakoiden laskea juuri sinulle sopiva kuukausierä ja maksuaikaa aina 72 kuukauteen asti.

Rahoituskumppaneina ovat yleisimmät rahoitusyhtiöt.

  • Kiinteä kuukausierä ja korko
  • Laina-aika jopa 6 vuotta
  • Käsiraha alkaen 0%
  • Aina kilpailukykyinen korko

Auton jatkotakuu

Rami’s Auto haluaa taata sinulle mahdollisimman turvallisia ja huolettomia kilometrejä uuden autosi kanssa. Meidän kautta onnistuu useampaan vaihtoautoon jatkotakuu, jonka avulla voit olla varma, ettei ikäviä yllätyksiä synny auton suhteen. Jatkotakuu on saatavilla edulliseen hintaan auton oston yhteydessä.

Auton kotiintoimitus

Rami’s Auto toimittaa uuden autosi kotiin turvallisesti ja vaivattomasti. Kotiintoimitus on hyvä valinta varsinkin, jos oma arki on kiireistä eikä aikaa tunnu löytyvän uuden auton valintaan.

Kotiintoimitus on myös turvallinen vaihtoehto, sillä etäkaupassa on aina 14 vuorokauden palautusoikeus.

Voit tilata minkä tahansa myynnissä olevan auton kotiintoimitettuna. Auto voidaan myös katsoa ulkomailta ja kotiintoimitus onnistuu. Tutustu tästä etämyynnin ehtoihimme.

Ostamme autosi

Ostamme autoja jatkuvasti ja tarjoamme aina kilpailukykyisen hinnan autostasi. Pääsääntöisesti ostamme tuoreita ja vähän ajettuja autoja. 

Tuontipalvelu

Yksi meidän ehdottomista vahvuuksista on pitkä vankka kokemus ajoneuvojen tuonnista. Luotettavien päämiessuhteiden sekä oman vahvan ammattitaidon puolesta löydämme unelmiesi auton ja tuomme sen Suomeen. 

Palvelu sisältää tuontikustannukset, ensirekisteröinnin, verotuksen ja maahantulokatsastuksen. Sinun ei käytännössä tarvitse tehdä muuta kuin kertoa meille kriteerit autosi suhteen. Tuontipalvelun autot voidaan myös rahoittaa.

Auton varustelut

Varustelemme sekä räätälöimme kaikkia myymiämme autoja aina asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Olemme toimittaneet vuosien ajan räätälöityjä sekä yksilöllisiä toteutuksia asiakkaille.

Hyvien suhteiden avulla asiat saadaan onnistumaan nopeasti, vaivattomasti ja korkeaa laatua nuodattaen.

Myyntitili

Rami’s Auton myyntitili palvelu on sinulle huoleton ja vaivaton tapa myydä autosi. Hoidamme kaiken autosi myymiseen liittyvän puolestasi. Tarjoamme myytävälle autolle rahoituksen ja otamme vaihdossa tulevan auton vaihdossa meille.
 
Meillä autot myydään sisätiloista, puhdistettuna, viimeisteltynä ja siistinä. Myynti-ilmoituksemme ovat korkealaatuisia ja myyntitilissä oleva autosi on vakuutettuna meillä. Tarvittaessa myös noudamme autosi.