BMW X5

45e xDrive M-Sport G05 BMW Night Vision/Nelipyöräohjaus/Bowers&Wilkings/Ilmastoidut hierovat etupenkit/Sky Lounge,Huippu

Kuvat

Rahoituslaskuri

€ / kk

Rahoituslaskuri antaa teille suuntaa-antavan arvion rahoituksesta. Tarkan rahoituslaskelman saat automyynnistämme. Kysy rahoitusta jo tänään!

BMW X5

45e xDrive M-Sport G05 BMW Night Vision/Nelipyöräohjaus/Bowers&Wilkings/Ilmastoidut hierovat etupenkit/Sky Lounge,Huippu
tai
€ / kk

Tekniset tiedot

Kuvaus autosta

Auto tulossa viikolla 5-6.

Auto ulkoa: M-Sport paketti. Ulkoväri Individual Tansanitblue II metalliväri(C3Z). Ulkopuolen ikkunalistoitus ja kattokaiteet Individual High Gloss Shadow Line. M Ajovalot Shadow Line. BMW Individual korkeakiiltoinen Shadow Line runsaammin yksityiskohdin. Panoraama kattoluukku Sky Lounge. BMW alumiinivanteet M 21″ Y-Spoke 741 Bicolour 275/315 renkailla. M-Jarrut, siniset jarrusatulat M-Logolla, nelmäntäiset etusatulat. Tummennetut takalasit. BMW M 50-vuotta merkki.

Auto sisältä: Laajennettu BMW Individual nappanahkaverhoilu Ivory White/Black kontrastitikkauksin (VAEW). BMW Individual -kattoverhous Alcantara antracite. BMW Individual -nappanahkaverhoiltu kojelauta kontrastitikkauksin. M-Turvavyöt. M Sisäkoristelistat Aluminium Tetragon, korostuksella Pearl Gloss(4KK). Crafted Clarity lasiset yksityiskohdat keskikonsolissa. Comfort etuistuimet täydellisillä sähkösäädöillä ja hieronnalla, ilmastoinnilla, muisteilla, sähkösäätöinen ohjauspylväs muistilla.

Tärkeimmät tekniset ja mukavuusvarusteet: Integral Active Steering, nelipyöräohjaus-ketterämpi kaupungissa ja vakaampi maantiellä. BMW Night Vision pimeänäköjärjestelmä ihmisen ja eläin tunnistuksella. Adaptiivinen ilmajousitus korkeuden säädöllä ja säädettävillä iskunvaimentimilla. Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System -äänentoistojärjestelmä. Head Up tuulilasinäyttö. Comfort Acces avaimeton käyttö. Panoraama kattoluukku Sky Lounge(tähtitaivas). 4-Alue ilmastointi, sisäilman ionisointi. Heat Comfort paketti etuistuimilla, ohjauspyörän ja etukyynärnojien lämmitys. Takaistuinlämmitys(reunapaikat). Akustisesti eristetyt etusivulasit.Ajoavustin paketit tässä autossa:

Active Protection ennakoiva turvajärjestelmä:

Active Protection on BMW ConnectedDriveen liittyvä ennakoiva matkustajasuojajärjestelmä. Vähän käynnistämisen jälkeen järjestelmä aktivoituu, ja kun auto lähtee liikkeelle, etuistuinten turvavyöt kiristyvät automaattisesti hieman. Kriittisessä ajotilanteessa, kuten hätäjarrutuksessa tai voimakkaassa ali- tai yliohjautumisessa, etuturvavyöt esikiristetään, sivulasit ja mahdollinen kattoluukku suljetaan ja etumatkustajan istuimen selkänoja säätyy pystyasentoon. Kaksi takamatkustamossa olevaa sivuturvatyynyä lisäävät turvallisuutta.

Driving Assistant ja Driving Assistant Professional ajoavustinpaketti:

Turvallisuuspaketti Driving Assistant sisältää kameraan perustuvina järjestelminä jarrutustoiminnollisen keulatörmäysvaroittimen, kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmän sekä ajonopeusavustimen, jossa on nopeusrajoitusinfo ja ohituskieltojen näyttö sekä rajoitusten ennakointi. Lisäksi varustus sisältää tutkaan perustuvina järjestelminä risteävän liikenteen varoitusjärjestelmän takana, kaistanvaihdon varoitusjärjestelmän ja peräänajovaroittimen.

Kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmä tunnistaa ajokaistamerkinnät ja varoittaa kuljettajaa ajonopeudesta noin 70 km/h alkaen ohjauspyörää täristämällä, jos oma auto pyrkii ajautumaan pois kaistalta. Jos takaa lähestyy ajoneuvo kuollessa kulmassa, kaistanvaihdon varoitusjärjestelmä varoittaa ohjauspyörää täristämällä ja ulkopeiliin syttyvällä vilkkuvalla varoitussymbolilla.

Risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä takana avustaa pysäköinnistä lähdettäessä. Jarrutustoiminnollinen keulatörmäysvaroitin tunnistaa ajoneuvot ja henkilötunnistus reagoi jalankulkijoihin. Samalla jarrujärjestelmä valmistellaan reagoimaan mahdollisimman nopeasti. Jos törmäystä ei voida välttää, järjestelmä aloittaa täysjarrutuksen. Järjestelmän toiminta voi olla rajoittunut pimeässä ja sumussa. Peräänajovaroitin kytkee vaaratilanteessa varoitusvilkut päälle vilkkumaan kaksinkertaisella taajuudella. Manuaalinen ajonopeusrajoitus on tarkoitettu auton suurimman sallitun nopeuden yksilölliseen asettamiseen. Ajonopeusavustin sovittaa kuljettajan niin halutessa auton ajonopeuden vallitsevaan nopeusrajoitukseen, jonka nopeusrajoitusinfo- ja ohituskieltojen näyttö -järjestelmä on ennakoiden tunnistanut.

Driving Assistant Professional varmistaa optimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden yksitoikkoisissa ja vaikeasti hahmotettavissa ajotilanteissa. Se sisältää Driving Assistant -paketin järjestelmien lisäksi lukuisia muita toimintoja, jotka tekevät ajamisesta vieläkin mukavampaa ja turvallisempaa.

Aktiivinen vakionopeussäädin, jossa on Stop&Go-toiminto ja jarrutustoiminnollinen keulatörmäysvaroitin, säilyttää kuljettajan asettaman ajonopeuden (enintään 210 km/h) ja etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon. Speed Limit Assist -nopeusrajoitusavustin sovittaa haluttaessa auton ajonopeuden vallitsevaan nopeusrajoitukseen, jonka Speed Limit info- ja ohituskieltonäyttöjärjestelmä on ennakoiden tunnistanut. Lisäksi ajonopeuteen 210 km/h saakka on käytettävissä ohjaus- ja kaistanpitoavustin, johon sisältyy tuki kapeilla kaistoilla. Tämä kokonaisuus avustaa kuljettajaa ohjaamisessa pitäen auton turvallisesti omalla kaistalla.

Aktiivisella sivutörmäyssuojalla varustettu kaistanpitoavustin auttaa välttämään törmäykset. Kaistanvaihtoavustin sisältyy varustukseen tiettyjen ulkovärien yhteydessä ja mahdollistaa mukavan ja automaattisen kaistan vaihdon ajonopeudella 70–180 km/h. Se mukauttaa ajonopeuden tarvittaessa kohdekaistalla kulkevan auton mukaan. Hätäpysäytysavustin ohjaa autoa hetkellisesti ja pysäyttää auton lääketieteellisessä hätätapauksessa.

Parking Assistant Plus paketti:

Parking Assistant Plus tekee auton pysäköimisestä ja ahtaissa paikoissa ajamisesta helppoa. Varustus käsittää Surround View -järjestelmän, jossa näkyminä ovat Top View, Panorama View ja Remote 3D View, aktiivisen pysäköintietäisyyden valvonnan (Active Park Distance Control) sekä pysäköinti- ja peruutusavustimen. Pysäköinnissä apuna on Surround View -järjestelmä, joka näyttää monitoiminäytössä näkymän auton ympäristöstä ylhäältä katsottuna (Top View), automaattisesti aktivoituvan panoraamanäkymän (Panorama View) ja kolmiulotteisen näkymän (3D View). Kuljettaja voi älypuhelimella katsoa Remote 3D View -toiminnolla näkymän pysäköidyn autonsa ympäriltä (ei saatavilla Suomessa). Kun kuljettaja pysäköi auton pysäköintiavustinta käyttämättä, tunnistimet valvovat myös aluetta auton sivuilla, ja varoitukset esteiden lähestymisestä näkyvät monitoiminäytössä. Aktiivisen pysäköintietäisyyden valvonnan (PDC) hätäjarrutustoiminto auttaa peruuttaen pysäköitäessä välttämään törmäykset tai lieventää syntyviä vaurioita. Pysäköintiavustin pysäköi auton täysin automaattisesti vapaaseen pysäköintitilaan, joka voi olla joko kadun suuntainen (taskupysäköinti) tai poikittain katuun nähden. Avustimella voidaan myös lähteä taskupysäköinnistä automaattisesti. Järjestelmä etsii pysäköintitilaa pysäköityjen autojen välistä hitaasti eteenpäin ajettaessa (ajonopeus alle 35 km/h) ja kun sivuttainen etäisyys pysäköityihin autoihin on alle 1,5 metriä. Kun riittävän suuri tila löytyy, kuljettaja kytkee vilkut päälle, ja pysäköintiavustin hoitaa auton ohjaamisen, vaihteen valinnan ja kaasun käytön. Kuljettajan tarvitsee vain valvoa pysäköintitapahtumaa. Kun autolla ajetaan eteenpäin ahtaassa paikassa, peruutusavustin tallentaa ajetun reitin viimeisen 50 metrin matkalta voidakseen tarvittaessa ajaa sen uudelleen peruutettaessa.

Auto valmistunut tehtaalta 14.04.2022. Tehdastakuu voimassa 06/2025 ja jatkettavissa aina 06/2027 saakka, saatavilla myös BMW huoltosopimus-Kysy!

Suko ja julkinen latauskaapeli mukana. Kauttamme saatavilla myös kiinteä latausasema asennettuna-Kysy!

Ajoakun bruttotilavuus 24kW/h. WLTP toimintasäde sähköllä jopa 88km ajotavasta ja olosuhteista riippuen.Alla vielä tarkka listaus tehdasvarusteista varustekoodeineen.


Editions And Packages

337 M Sports Package
710 M Leather Steering Wheel
715 M Aerodynamics Package
7M9 Individual Option High-Gloss Shadow-Line
7R7 Innovation Package


Comfort And Interior Equipment

407 Panorama Glass Roof, Sky Lounge
413 Luggage Compartment Net
417 Roller Sun Visor, Rear Door
418 Luggage Compartment Package
420 Sun Protection Glazing
423 Floor Mats Velours
428 Warning Triangle And First Aid Kit
441 Smoker Package
44A Cup Holder Temperature-Adjustable
453 Climate-Controlled Seats, Front
456 Comfort Seat With Memory
4A2 Glass Application Crafted Clarity
4FL Travel & Comfort Rail System
4GQ M Seat Belts
4HA Seat Heating, Front And Rear
4HB Heat Comfort Package, Front
4KK Inter.trim Finishers Aluminium Tetragon
4M5 Individual Leather-Covered Dashboard
4NB Autom. Climate Control With 4-Zone Ctrl
4NE Blow-By Heater
4NM Ambient Air Paket
4T7 Massage Function F.driver & Fr.passenger
4T8 Outside Mirror With Auto Dip
4U9 Acoustic Pedestrian Protection
4UR Ambient Interior Light


Multimedia

610 Head-Up Display
654 DAB Tuner
6AE Teleservices
6AF Statutory Emergency Call
6AK Connected Drive Services
6C4 Connected Package Professional
6DR BMW Drive Recorder
6F1 Bowers & Wilkins High End Sound System
6NW Telephony With Wireless Charging
6P1 Temp.deletion BMW Remote SoftwareUpgrade
6U3 BMW Live Operating Area Professional
6U8 BMW Gesture Control
6UK Night Vision With Person Recognition
6WD WLAN Hotspot


Driver Assistance And Lightning

548 Kilometre Speedo
5AC High-Beam Assistant
5AL Active Protection
5AQ Active Guard Plus
5AU Driving Assistant Professional
5AZ BMW Laserlicht
5DN Parking Assistance System Plus


Wheels And Drive

1XN 21″ LA Wheel Y-Spoke 741M
258 Tyres With Runflat Properties
2NH M Sport Brake
2PA Locking Wheel Bolt
2TB Sport Automatic Gearbox
2VB Tyre Pressure Display
2VH Integral Active Front Steering
2VR Two-Axle Air Suspension


Environment And Safety

302 Alarm System
319 Integrated Universal Remote Control
322 Comfort Access
3AC Trailer Coupling
3DS BMW Display Key
3KA Acoustic Comfort Glazing
3MC Indiv.roofrailing,Mirror-Fin.Shadow Line
3MF BMW INDIVIDUAL LIGHTS SHADOW LINE
3MQ BMW M Heritage Logos
801 National Version Germany
851 Language Version German
879 On-Board Literature, German
8KA Oil Service Interval 24 Mths / 30,000 Km
8R9 Refrigerant R1234yf
8TF Active Pedestrian Protection


Individual Equipment

760 High Gloss Shadow Line
776 Roofliner Alcantara Anthracite
7M9 Individual High Gloss Shadow Line Extended

Other Equipment

1CB CO2 Equipment
1DF Exhaust Emission Standards EU6 Rde II.
925 Dummy-SALAPA
9AA Outer Skin Protection
Valittu auto: BMW X5

Hae rahoitus

Jätäthän meille yhteystiedot niin voimme soittaa teille ja sopia rahoituksesta puhelimitse.