BMW X5

45e xDrive M-Sport G05 Individual/Bowers&Wilkings/Nelipyöräohjaus/Panoraama-Sky Lounge/Soft Close/Head Up/Laser valot.

Rahoituslaskuri

€ / kk

Rahoituslaskuri antaa teille suuntaa-antavan arvion rahoituksesta. Tarkan rahoituslaskelman saat automyynnistämme. Kysy rahoitusta jo tänään!

BMW X5

45e xDrive M-Sport G05 Individual/Bowers&Wilkings/Nelipyöräohjaus/Panoraama-Sky Lounge/Soft Close/Head Up/Laser valot.
tai
€ / kk

Tekniset tiedot

Kuvaus autosta

Ulkoa: M-Sport paketti. Ulkoväri Mineral White metalliväri. Ulkopuolen ikkunalistoitus ja kattokaiteet Individual High Gloss Shadow Line. BMW Individual korkeakiiltoinen Shadow Line runsaammin yksityiskohdin. Panoraama kattoluukku Sky Lounge. BMW alumiinivanteet M 21″ Y-Spoke 741 Bicolour 275/315 renkailla. M-Jarrut, siniset jarrusatulat M-Logolla, nelimäntäiset etusatulat. Tummennetut takalasit.

Sisältä: Laajennettu BMW Individual nappanahkaverhoilu Ivory White/Black kontrastitikkauksin (VAEW). BMW Individual -kattoverhous anthracite. BMW Individual -nappanahkaverhoiltu kojelauta kontrastitikkauksin, ovien yläosat nappanahkaa Black kontrastitikkauksin. Sisäkoristelistat Aluminium Mesh Effect Dark,(4KM). Crafted Clarity lasiset yksityiskohdat keskikonsolissa. Comfort etuistuimet täydellisillä sähkösäädöillä ja hieronnalla, ilmastoinnilla, muisteilla, sähkösäätöinen ohjauspylväs muistilla.

Tärkeimmät tekniset ja mukavuusvarusteet: Integral Active Steering, nelipyöräohjaus-ketterämpi kaupungissa ja vakaampi maantiellä. Adaptiivinen ilmajousitus korkeuden säädöllä ja säädettävillä iskunvaimentimilla. Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System -äänentoistojärjestelmä. Head Up tuulilasinäyttö. Comfort Access avaimeton käyttö. Soft Close ovien sulkemisavustin. Panoraama kattoluukku Sky Lounge(tähtitaivas). 4-Alue ilmastointi, sisäilman ionisointi. Heat Comfort paketti etuistuimilla, ohjauspyörän ja etukyynärnojien lämmitys. Takaistuinlämmitys(reunapaikat). Akustisesti eristetyt etusivulasit.


Ajoavustin paketit tässä autossa:

Driving Assistant ja Driving Assistant Professional ajoavustinpaketti:

Turvallisuuspaketti Driving Assistant sisältää kameraan perustuvina järjestelminä jarrutustoiminnollisen keulatörmäysvaroittimen, kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmän sekä ajonopeusavustimen, jossa on nopeusrajoitusinfo ja ohituskieltojen näyttö sekä rajoitusten ennakointi. Lisäksi varustus sisältää tutkaan perustuvina järjestelminä risteävän liikenteen varoitusjärjestelmän takana, kaistanvaihdon varoitusjärjestelmän ja peräänajovaroittimen.

Kaistalla pysymisen varoitusjärjestelmä tunnistaa ajokaistamerkinnät ja varoittaa kuljettajaa ajonopeudesta noin 70 km/h alkaen ohjauspyörää täristämällä, jos oma auto pyrkii ajautumaan pois kaistalta. Jos takaa lähestyy ajoneuvo kuollessa kulmassa, kaistanvaihdon varoitusjärjestelmä varoittaa ohjauspyörää täristämällä ja ulkopeiliin syttyvällä vilkkuvalla varoitussymbolilla.

Risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä takana avustaa pysäköinnistä lähdettäessä. Jarrutustoiminnollinen keulatörmäysvaroitin tunnistaa ajoneuvot ja henkilötunnistus reagoi jalankulkijoihin. Samalla jarrujärjestelmä valmistellaan reagoimaan mahdollisimman nopeasti. Jos törmäystä ei voida välttää, järjestelmä aloittaa täysjarrutuksen. Järjestelmän toiminta voi olla rajoittunut pimeässä ja sumussa. Peräänajovaroitin kytkee vaaratilanteessa varoitusvilkut päälle vilkkumaan kaksinkertaisella taajuudella. Manuaalinen ajonopeusrajoitus on tarkoitettu auton suurimman sallitun nopeuden yksilölliseen asettamiseen. Ajonopeusavustin sovittaa kuljettajan niin halutessa auton ajonopeuden vallitsevaan nopeusrajoitukseen, jonka nopeusrajoitusinfo- ja ohituskieltojen näyttö -järjestelmä on ennakoiden tunnistanut.

Driving Assistant Professional varmistaa optimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden yksitoikkoisissa ja vaikeasti hahmotettavissa ajotilanteissa. Se sisältää Driving Assistant -paketin järjestelmien lisäksi lukuisia muita toimintoja, jotka tekevät ajamisesta vieläkin mukavampaa ja turvallisempaa.

Aktiivinen vakionopeussäädin, jossa on Stop&Go-toiminto ja jarrutustoiminnollinen keulatörmäysvaroitin, säilyttää kuljettajan asettaman ajonopeuden (enintään 210 km/h) ja etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon. Speed Limit Assist -nopeusrajoitusavustin sovittaa haluttaessa auton ajonopeuden vallitsevaan nopeusrajoitukseen, jonka Speed Limit info- ja ohituskieltonäyttöjärjestelmä on ennakoiden tunnistanut. Lisäksi ajonopeuteen 210 km/h saakka on käytettävissä ohjaus- ja kaistanpitoavustin, johon sisältyy tuki kapeilla kaistoilla. Tämä kokonaisuus avustaa kuljettajaa ohjaamisessa pitäen auton turvallisesti omalla kaistalla.

Aktiivisella sivutörmäyssuojalla varustettu kaistanpitoavustin auttaa välttämään törmäykset. Kaistanvaihtoavustin sisältyy varustukseen tiettyjen ulkovärien yhteydessä ja mahdollistaa mukavan ja automaattisen kaistan vaihdon ajonopeudella 70–180 km/h. Se mukauttaa ajonopeuden tarvittaessa kohdekaistalla kulkevan auton mukaan. Hätäpysäytysavustin ohjaa autoa hetkellisesti ja pysäyttää auton lääketieteellisessä hätätapauksessa.

Parking Assistant Plus paketti:

Parking Assistant Plus tekee auton pysäköimisestä ja ahtaissa paikoissa ajamisesta helppoa. Varustus käsittää Surround View -järjestelmän, jossa näkyminä ovat Top View, Panorama View ja Remote 3D View, aktiivisen pysäköintietäisyyden valvonnan (Active Park Distance Control) sekä pysäköinti- ja peruutusavustimen. Pysäköinnissä apuna on Surround View -järjestelmä, joka näyttää monitoiminäytössä näkymän auton ympäristöstä ylhäältä katsottuna (Top View), automaattisesti aktivoituvan panoraamanäkymän (Panorama View) ja kolmiulotteisen näkymän (3D View). Kuljettaja voi älypuhelimella katsoa Remote 3D View -toiminnolla näkymän pysäköidyn autonsa ympäriltä (ei saatavilla Suomessa). Kun kuljettaja pysäköi auton pysäköintiavustinta käyttämättä, tunnistimet valvovat myös aluetta auton sivuilla, ja varoitukset esteiden lähestymisestä näkyvät monitoiminäytössä. Aktiivisen pysäköintietäisyyden valvonnan (PDC) hätäjarrutustoiminto auttaa peruuttaen pysäköitäessä välttämään törmäykset tai lieventää syntyviä vaurioita. Pysäköintiavustin pysäköi auton täysin automaattisesti vapaaseen pysäköintitilaan, joka voi olla joko kadun suuntainen (taskupysäköinti) tai poikittain katuun nähden. Avustimella voidaan myös lähteä taskupysäköinnistä automaattisesti. Järjestelmä etsii pysäköintitilaa pysäköityjen autojen välistä hitaasti eteenpäin ajettaessa (ajonopeus alle 35 km/h) ja kun sivuttainen etäisyys pysäköityihin autoihin on alle 1, 5 metriä. Kun riittävän suuri tila löytyy, kuljettaja kytkee vilkut päälle, ja pysäköintiavustin hoitaa auton ohjaamisen, vaihteen valinnan ja kaasun käytön. Kuljettajan tarvitsee vain valvoa pysäköintitapahtumaa. Kun autolla ajetaan eteenpäin ahtaassa paikassa, peruutusavustin tallentaa ajetun reitin viimeisen 50 metrin matkalta voidakseen tarvittaessa ajaa sen uudelleen peruutettaessa.

Auto valmistunut tehtaalta 10.01.2022. Tehdastakuu voimassa 05/2025 ja jatkettavissa aina 05/2027 saakka, saatavilla myös BMW huoltosopimus-Kysy!

Suko ja julkinen latauskaapeli mukana. Kauttamme saatavilla myös kiinteä latausasema asennettuna-Kysy!

Ajoakun bruttotilavuus 24kW/h. WLTP toimintasäde sähköllä jopa 88km ajotavasta ja olosuhteista riippuen.

Alla listaus tehdasvarusteista varustekoodeineen:

337 M Sports Package
S710 M Leather Steering Wheel
S715 M Aerodynamics Package
S7M9 Individual Option High-Gloss Shadow-Line

Comfort And Interior Equipment
S407 Panorama Glass Roof, Sky Lounge
S413 Luggage Compartment Net
S417 Roller Sun Visor, Rear Door
S418 Luggage Compartment Package
S420 Sun Protection Glazing
S423 Floor Mats Velours
S428 Warning Triangle And First Aid Kit
S44A Cup Holder Temperature-Adjustable
S453 Climate-Controlled Seats, Front
S456 Comfort Seat With Memory
S4A2 Glass Application Crafted Clarity
S4FL Travel & Comfort Rail System
S4HA Seat Heating, Front And Rear
S4HB Heat Comfort Package, Front
S4KM Trims Aluminium Mesh Effect Dark
S4M5 Individual Leather-Covered Dashboard
S4NB Autom. Climate Control With 4-Zone Ctrl
S4NE Blow-By Heater
S4T7 Massage Function F.driver & Fr.passenger
S4T8 Outside Mirror With Auto Dip
S4U9 Acoustic Pedestrian Protection
S4UR Ambient Interior Light


Multimedia
S610 Head-Up Display
S654 DAB Tuner
S6AE Teleservices
S6AF Statutory Emergency Call
S6AK Connected Drive Services
S6C3 Connected Package Professional
S6F1 Bowers & Wilkins High End Sound System
S6NS Comfort Telephony W/ Enhanced Smartphone
S6P1 Temp.deletion BMW Remote SoftwareUpgrade
S6U3 BMW Live Operating Area Professional
S6U8 BMW Gesture Control

Driver Assistance And Lightning
S548 Kilometre Speedo
S5AC High-Beam Assistant
S5AQ Active Guard Plus
S5AU Driving Assistant Professional
S5AZ BMW Laserlicht
S5DN Parking Assistance System Plus


Wheels And Drive
S230 Extra Package, EU-Speciifc
S258 Tyres With Runflat Properties
S2NH M Sport Brake
S2PA Locking Wheel Bolt
S2TB Sport Automatic Gearbox
S2VB Tyre Pressure Display
S2VH Integral Active Front Steering
S2VR Two-Axle Air Suspension

Environment And Safety
S302 Alarm System
S322 Comfort Access
S323 Soft-Close-Automatic Doors
S3AC Trailer Coupling
S3DS BMW Display Key
S3MC Indiv.roofrailing,Mirror-Fin.Shadow Line
S8KA Oil Service Interval 24 Mths / 30,000 Km
S8R9 Refrigerant R1234yf
S8TF Active Pedestrian Protection

Individual Equipment
S760 High Gloss Shadow Line
S775 Headlining Anthracite

Other Equipment
S1CB CO2 Equipment
S1DF Exhaust Emission Standards EU6 Rde II
S1XN 21″ LA Wheel Y-Spoke 741M Emerg.op.
S925 Dummy-SALAPA
SA090 90 Ah AGM Battery
Valittu auto: BMW X5

Hae rahoitus

Jätäthän meille yhteystiedot niin voimme soittaa teille ja sopia rahoituksesta puhelimitse.